Awaydays sommar och höst

Nu när vi har ett i stort sett komplett spelschema med datum och tid för GAIS så kan det vara dags att tänka på och planera resterande bortamatcher under säsongen. Som vanligt ser det ut att bli en dramatisk höst med en massa nagelbitande och den som önskar uppleva spänningen från läktaren kan lita på att vi som vanligt arrangerar bussresor till samtliga matcher, oavsett motstånd, datum och dagsform.

Juli – Drinkin’ In The Bushes

Degerfors – Lördagen 20e – Semesterns höjdpunkt stavas Dif away och eftersom det är på en lördag kan alla som fortfarande förvärvsarbetar hänga med när vi dönar ut från Göteborg mot Värmland.

Boka dig nu: https://gardakvarnen.eventsmart.com/events/degerfors-away/

Augusti – Sundays Bloody Sundays

Öster – Söndagen 4e – Här vankas det dramatik och stundande sexpoängsmatch när våra kollegor i botten står för motståndet. En bekväm 3-timmarsresa borde inte avskräcka.

Dalkurd – Söndagen 18e – Gävle borta på en söndag är endast för de hårdaste. Är du en av dem?

Brage – Fredagen 30e – Säg till chefen redan nu att du sticker efter lunch. Ett klassiskt fredagspartaj till Borlänge står för dörren och det vill du ju inte missa.

September – It’s Friday I’m in Frej

Frej – Fredagen 20e – Se ovan, men byt ut Borlänge mot Täby. Lär också vara en nervkittlande och extremt avgörande match när säsongen sammanfattas.
Spännande är bara förnamnet.

Oktober – Go East

Norrby – Tisdagen 1e – Resan för den mer bekväma GAIS-anhängaren. Är du en av dem?

Jönköping – Söndagen 6e – Här är det dags för pilgrimsresa österut och de lokala söndagspredikanterna kommer få kliva åt sidan för den enda sanna religionen GAIS. Förhoppningsvis är inte gud med dem på planen denna dag och då kan den syndigaste av fotbollsklackar få åka hem med mungiporna uppåt.

Västerås -???
Spänd väntan på detta speldatum.