Abstinens?

Har du längtat? Har du trånat? Har du suttit som på nålar hela vintern och väntat på årets första bortamatch? Det närmar sig!

I skrivande stund är årets första bortabuss redan full och två andra håller på att fyllas. Det är som vanligt vår partner Sohlbergs bekväma och fräscha bussar, där även de mest fisförnäma kan trivas och de med allra längst ben ändå kan sträcka ut dem. Det kommer som vanligt att säljas dryck till ett billigt pris, nytt för i år är bara att det antagligen även kommer finnas ett något finare och något billigare alternativ. Det kommer också som vanligt delas ut små, små påsar med det famösa gårdatjacket till de lyckliga som ännu inte fyllt arton.

För att vi ska anordna dessa fantastiska resor åt er har vi som vanligt ett motkrav, ni ska fylla bussarna. Den andra (alternativt den tredje, om ni är riktigt duktiga) bussen till Norrköping ska vara fylld senast en vecka innan resan, det vill säga den tjugoandre februari. Om bussen till Gefle ska rulla så ska den vara full lagom till att bussarna mot Norrköping rullar, alltså den förste mars. Om den blir full innan dess kommer vi antagligen uppgradera den till en buss med vnligt antal platser, 53.

Så låt det sluta klia i fingrarna, anmäl er till årets första bortamatcher och se till att stötta GAIS till gruppseger i svenska cupen! Cupen är, som alla vet, vår i år.