Vi har ett namn!

Vi hoppas att ni tyckte lördagens krogsamling blev lika lyckad som vi tycker!

Fullt med folk, DJ Ness som spred magi i lokalen och hutlöst billiga ölpriser. (Matchen därefter pratar vi inte om då det kan solka ner denna trevliga nyhet.)
Nya medlemmar strömmade in och vallfärdade sedan till baren för att nyttja sitt medlemskort. Vi i styrelsen har för skojs skull räknat ut exakt hur prisvärt det är att vara medlem i GK år 2015 – Det räcker att dricka 8 öl på vår nya våning, därefter börjar man gå med vinst på sitt medlemskap. Det kan vara värt att ha med sig i tankarna om man planerar att hänga mycket på nya krogen – Och inte nog med det, att vara medlem är också att aktivt stödja Gårdakvarnen och allt det jobb som årligen läggs ner för att stötta GAIS. En anledning god nog.

Men nu till det som alla väntat på! – Vad blev det för namn på den nya våningen? En omröstning ägde rum med flera spännande namnförslag som ”Peter Ijehs hårnäts bar” och det numer smått klassiska ”Gött i kröpp”. ”Räcke 7 bar” gick bra i omröstningen likaså Gamle Port, men räckte inte hela vägen fram.

Det namn som slutligen gick vinnande ur striden och blir det nya namnet på vår våning är: EN TRAPPA UPP!

Ett namnförslag inlämnat av Sotar´n som en hyllning till Roffe Ruffs ”En trappa ner”. Så kära vänner och medlemmar, det dröjer inte länge tills vi snart ses igen en trappa upp!