Nya gardakvarnen.se

Hej och välkomna till nya gardakvarnen.se.

Webbplatsen är skapad efter en tids funderingar kring dess föregångare. Klassiska gamla gardakvarnen.se har fyllt en funktion som varit mäktigt bra för vår förening. På senare år har webbplatsen blivit allt mer ”påbyggd” och genom generationsskiften och styrelseutbyten tappas det både kunskap och vilja att arbeta med ett relativt bökigt men ack så charmigt system.

Vi vill därför framföra våra våra största tackulationer till er som tidigare hjälpt oss med konstiga webbfrågorså fort vi bett om det. Ni vet vilka ni är!

Måhända upplevs nu den nya sidan inte så väldans radiakalt stilistiskt förändrad. Men det är den. Och ändå inte. Vi har medvetet valt att behålla grundtänket och till viss del även föregångarens design.
Vi vill ju inte skrämma iväg alla gamla kvarnar med nya flashigheter och vi delar mångas åsikt om att det skall vara som det alltid har varit! Det var bättre förr, typ. Fast lika bra nu.

Bakom kulisserna gömmer sig dock ett mer lätthanterligt administrationssystem för Gårdakvarnens styrelse vars gemensamma tekniska färdigheter kan sammanställas till en vanlig människa, ja vilken människa som helst utanför styrelsen faktiskt. Detta är den absolut största förändringen.

I och med de nya möjligheterna som nu ges med den nya hemsidan vågar vi påstå att vi kommer kunna hålla en mer aktiv nivå på webben än tidigare.

Så välkomna att kolla runt, dravla och komma med feedback. Välkomna till nya gardakvarnen.se

//Styrelsen