Nu börjar det

På söndag är det allmän inställning på Ullevi Lounge för både medlemsmöte 10:30-11:30, och upptaktsträff 11:30-14:30, där man kan träffa vännerna från i höstas och exempelvis jämföra julklappar.

En annars fläckfri och ny styrelse har haft som mål att kunna presentera en, helst två nya t-shirts men har för en gångs skull gått bet. Istället får ni nöja er med tidningen och medlemskap denna gången. Nästa gång lovar vi bättring dock.

Skulle detta inte falla dig i smaken så spelar GAIS mot Lsk 15:00 på Valhalla. Årets första match mot kanske redan årets mest hatade lag.

Lsk har stått (står?) på ruinens brant oftare än vårt kära GAIS och att konkursen undviks år efter år är otroligt märkligt. Så sent som i augusti fattades det 2,1 miljoner som plask ville få från kommunen. Det blev inget med det så vitt jag vet.

Några månader senare gråter ordföranden ut i tv och förklarar att det inte är någon ide att spela vidare som elitförening med en kommun som skiter i dem. Han förklarar också att i storstäderna sponsrar kommunerna minsann elitlagen med flera hundra miljoner kronor årligen (vad den siffran nu kan komma från?).

Se klippet här: http://www.fotbollskanalen.se/superettan/tv-ljungskile-satter-press-pa-kommunen-far-dra-oss-ur-superettan-om-vi-inte-f/

Ett lsk utan pengar värvar på som aldrig förr med Kjell, Hampus och snuten från oss. Ytterligare spelare har tagits in och i veckan blev en 20-årig talang, närmast från spel i holland klar för 3 år.

Hur kan en förening med usel ekonomi skriva kontrakt på flera år med spelare?

Nog hatat för denna gången. Det kommer finnas två chanser till under säsongen om inte sketföreningen har gått i konkurs innan.

 

Slutligen en uppmaning inför matchen.

Inträdet kostar 50:- om man inte har årskort. Vi i GK uppmanar att ändå betala sitt inträde om man har löst årskort.