Löv-Kön i Lovsjön

Var är ett bardstopp?…fig-leaf-adam-and-eve-naked-nude

Är Gårdakvarnens manliga del av styrelsen verkligen den mest välhängda styrelse någonsin? Används ordförandes vita hud som kosmologisk standardljuskälla? Vadderar kassören sin piké innan han går utanför dörren? Och varför vadderar Räcke 7 sina fillingar? Vilken manlig deltagare bär bikini? Fick reseledaren sådan separationsångest till sin blindtarm att han häftade fast den på magen igen? Bär SLO boxers eller briefs? Eller thongs? Flyter tjockisar bättre? Vad heter ’drunkna’ på tyska? Hur rödbränd kan en rödhårig röding till rövnylle, tillika spårvagnsförare, bli av en dag i solen? Har alla i TIFO tagit baddaren? Och sist men inte minst, vem är Gårdakvarnens största jävla badkruka och framtida mottagare utav mången omgångar kompanistryk? Frågorna är många! Svaren har varit få, ack så få

FRAM TILLS NU!

430c

För den 29:e Juni dunkar vi plattan till mattan och styr vår kosa mot Jön-Kön för att våtlägga vår lekamen både invändigt och utanpå. Ett ful-spa för de fina. Gårdakvarnen väljer att visa sig från bästa sidan och dukar fram grill, frod, dryck, musik, vackert väder och bad, komprimerat till ett sådant event att Micael Bindefeld skulle skita ned sig av avund; ett jävla bard-stopp. I Lovsjön, vid Jönköping. Den potentiella rimraden innehållandes könsreferenser skämtar man inte bort.

GAIS behöver all hjälp de kan få för att ta ett kliv vidare i tampen om en plats i den finaste av fina ligor, och hjälpa laget bäst gör du inte genom att sitta på krogen, i soffan eller vid radion och fiser. Det gör du genom att ta dig till Jönköping för att stötta och hylla fram våra atleter till ännu en victoria. Och om inte det vore gott nog så ska du bara göra det för att hjälpa GK att finansiera årets resa; Sundsvall away. Du har kort och gott inga ursäkter att inte åka. 150 pix kostar chartern – så billigt att du inte har råd att inte åka med!