Kvarnrapport

kvarnligan_nyDerbyhetsen infann sig till slut, mycket tack vare en rejäl uppfräschning av Göteborg.Jag är så jävla trött och har mycket att göra så det blir ingen längre utläggning av kvarnarna idag, jag har helt enkelt lite timmar att sova i kapp kan man säga.

Jag känner ingenting efter matchen nästan, en känsla jag inte alls är van vid och absolut inte efter ett derby vi borde gjort 2-0 vi borde vunnit. Men när andra halvlek var färdigspelad var jag nog ganska tacksam för 1-1 också. Bäst på planen tyckte jag Mervan Celik var och han får 4 kvarnar.

Erik Johansson är en gigant som mittback, det känns mer och mer som att han snart är förlorad för GAIS, kanske är det också han som räddar den grönsvarta ekonomin med en försäljning, jag unnar honom verkligen framgången. 3 kvarnar.

Linus Tornblad får 2 kvarnar, harrejävlar vad killen springer. Det är inte konstigt att han inte orkar 90 min, ständigt slit och går in hårt i närkamperna trots sin ringa ålder.

1 kvarn får MarGus som jag tyckte kom igång lite bättre igår och hittade sina ytor på planen, löpte lite i djupled igen och klaffade bättre med Reuben. Dom käkade bokstavligen upp blåvitts mittfält i första halvlek. MarGus fick dessutom göra mål vilket jag tror är bra för hans självförtroende.

 

Vill också passa på att berömma GAIS Tifo för deras enorma slit och jobb flera dygn i sträck, vackert.