Kvarnar Syrianska hemma

Innan matchen pratade vi om hur mycket vi älskar fredagsmatcher. Att kunna avsluta en jobbvecka med det bästa man vet. Tyvärr slutade kvällen, likt förra helgen, i misär. Konstant dåligt spel och nu har vi inte lyckats göra mål i de 5 senaste halvlekarna. Syrianskas spelarbuss gjorde mål på sin enda målchans. Något måste ske!

Däremot har kvarnredaktionen lyckats hitta kvarnar denna gång.

4 kvarnar:
Malkolm Moenza. Gör en helt okej insats och är en av få som faktiskt visar hjärta och intresse. Flera bra löpningar på sin kant och verkade ha ett övertag på sin försvarare.

3 kvarnar:
Joel Johansson.
 Man kan aldrig klaga på Joels inställning. Löper konstant och plockar ner bollarna.

2 kvarnar:
Björn Andersson
Helt okej och stabil insats. Vinner det mesta i luften.

1 kvarn:
Fredrik Jonsson
Kvarndebut för Fredrik? Hur som helst så kom forceringen igång någorlunda efter att Fredrik kom in. Med lite tur så hade han kunnat peta in en boll i slutet.

Okej. På onsdag möter vi Varberg borta, och vad händer? I skrivande stund är vi enbart 26(!) anmälda till denna resan. Vad är det med er egentligen? Visar spelarna dålig inställning så ska väl fan vi visa att det är VI som är GAIS. 26 anmälda är på tok för dåligt. Så släpa med er era polare och häng med Gårdakvarnen på onsdag. Resan kostar enbart 150:- och det är billigare än att åka något sketet pendeltåg och att köra bil. Gör morsan stolt genom att boka en plats, betala in 150:- till bankgirot, ta ett par kalla bärs på bussen med gott sällskap och sjung högt för GAIS!