Kvarnar Landskrona & ÖSK

Bättre sent än aldrig kommer kvarnarna från hemmamatcherna mot Landskrona och Örebro

Kvarnar Landskrona

Landskrona kom till Ullevi för att hämnas kvalförlusten 2005 men det blev istället GAIS som tog revansch för förlusten i cupen 2009.
Försvaret fortsätter hålla tätt, Joel fortsätter sumpa målchanser och kvarnredaktionen fortsätter dela ut kvarnar.

4 kvarnar
Andreas Augustsson
Efter några tveksamma insatser får vi nu se de kvalitéer som Augustsson verkligen besitter. Hård i närkamperna och kylig fick krydda insatsen med ett riktigt viljemål.

3 kvarnar
Andreas Drugge
Gör mål igen och utökar ledningen i den interna skytteligan. Styr mittfältet och spelet på offensiv planhalva föredömligt som vanligt. Bra drag av Askebrand att ta av Drugge med kvarten kvar för att inte riskera avstängning inför ÖSK.

2 kvarnar
Joel Johansson
Springer på allt och är en mardröm för vilket försvar som helst. Missar dock alldeles för mycket chanser och ibland känns det på förhand som att han har missat när han är fri mot målvakten.

1 kvarn
Kenneth Gustavsson
Det har höjts röster om att Kenneth förtjänat fler kvarnar än vad han samlat ihop, efter att ha legat bakom två mål på hörna och frispark kunde inte ens kvarnredaktionen bortse från vår kapten.

Kvarnar Örebro

GAIS visade återigen att man är i toppen för att stanna, 1-1 bör dock ett för dagen defensivt ÖSK vara mest nöjt med. Försvaret fortsätter att hålla tätt, den tveksamma straffen var det första insläppta på tre matcher!

Kvarnarna

4 kvarnar
Joel Johansson
Springer på allt. Kyla i avslutning för en gång skull. Håller i bollen bra uppe på topp, skapar chanser för både sig själv och sina medspelare.

3 kvarnar
Andreas Augustsson
Ännu en grym insats från den gamle! Slår fina krossbollar till Hampus som startar anfall. Resolut i försvarsspelet, missbedömde dock bollen i slutet, i det som blev friläget som Kamara borde nätat på.

2 kvarnar
Adam Eriksson
Fortsätter att imponera, fin teknik och bra speluppfattning. Olycklig vid straffsituationen.

1 kvarn
Andreas Drugge
Har återigen ständigt ett finger med i spelet i nästan allt som händer offensivt. Inte lika glänsande som vi vant oss vid men en stabil insats.