Inget Hässleholm – men pangresan Landskrona ligger ute!

Vi har under de senaste dagarna undersökt intresset för en resa till cupmatchen i Hässleholm på tisdag. Det har inte varit någon större respons och vi har därmed beslutat att det, tyvärr, inte är ekonomiskt hållbart att skicka dit en buss.

Istället får du redan nu sikta in dig på lördagsmatchen i Landskrona den 2/9. Bussbiljetterna ligger ute i shopen, så se till att boka dig omedelbart så skickar vi dit ett rejält jävla gäng bussar och kickstartar GAIS-hösten på bästa möjliga sätt!

Vi är dessutom mycket glada över att kunna meddela att vi kommer erbjuda en temabuss till denna resa! Oscar och Joel från styrelsen rattar den i latinamerikansk stil (om än kanske med något bättre säkerhet än vad supporterbussarna tenderar att ha i Latinamerika), med quiz, latinopop i högtalarna, och ett rejält utbud av dricka taget direkt från bakgator i Santiago och Buenos Aires. Så leta fram er bästa Bolivianska hinkhatt, bär med fördel matchtröja, och boka in er på den mest pisco-doftande bussen Gårdakvarnen någonsin skickat.

I shopen finns det därmed två alternativ på bokningssidan för er som vill ta sig till Landskrona; antingen latinobussen eller vanlig.

Heja GAIS!