Ingen vill bo!

Just det, ingen vill bo i Örebro tar fasta på namnet och åker till Göteborg på onsdag. Vi skall hälsa dem välkomna. Med vassa armbågar. GAIS jagar på i toppskiktet, och möter serieledande Örebro på onsdag. Samling & uppladdning på krogarna kring Harry Hjörnes plats! >>>

orebro

Ja, vi är faktiskt i toppen av tabellen, och jagar tidigt kvalplats eller ännu högre. Serien är ung, och många bollar skall sparkas innan vi skriver omgång 30. Men med det spel GAIS presterar för tillfället så kan inget motståndarlag gå säker.

För den som missade Landskrona hemma (rätt jävla många, tyvärr) så gjorde GAIS sin bästa match för säsongen. Ett riktigt bra spel där 3 mål framåt enkelt skulle kunna ha varit det dubbla. Och Vaiho i målet tog hand om den enda lilla farlighet som bois hade, plus att han hanterade bortasupportrarna med briljans!

Nu alltså match på onsdag. Gårdakvarnen uppmanar till samling och uppladdning på krogarna kring Harry Hjörnes plats. FöreträdelsevisGamle Port eller Dubliner, vilket du nu föredrar. Samling från 16 och framåt. Därefter kör marschen till Nya gamla Ullevi!

Ta med dig kompisen, tjejen, killen och brodern. COYG!