HÖSTDERBY

Ja, som ni märker börjar höstkylan smyga sig på, och vad passar då inte bättre än ett derby. På torsdag tar du fram din allra mörkaste höstjacka och allra snyggaste halsduk och beger dig till Ullevi för att stötta GAIS i sista chansen att hänga på i toppen. Jävligt enkelt.

 

Som om inte detta vore nog arrangerar Gårdakvarnen pubsamling på anrika Gamle Port, ett mer perfekt ställe att ladda upp inför ett Höstderbyerby hittar du inte, det kan vi lova. Från klockan 16:00 finns vi på plats med Musik och möjlighet att lösa medlemskap.

 

När klockan börjar närma sig 19:00 är det dags för folk att börja samlas upp på Harry Hjörnes plats. Hit uppmanar vi ALLA GAISare att ta sig för att verkligen visa stan och de rödblå samblaflanarna vilka som verkligen bestämmer. Klockan 19:15 går vi mot Ullevi och mot 3 poäng, från och med denna stund är det full fokus på stöttning.

 

Vi i Gårdakvarnen tillsammans med GAIS Tifo, vill se en grönsvart långsida på Torsdag, mer högljudd och taggade än någonsin, det är något som lär behövas efter den senaste tidens katastrofala prestation på plan. Vi sjunger 100% genom hela matchen, och ska du dricka öl i halvtid gör du bäst i att dricka upp den i tid. Nu visar vi vilka vi är.

COYG! Ses på Sektion 23 och Gamle Port!