Hammartåget till Malmö borta

har bokat ett tåg till bortamatchen mot Malmö FF.
Det är samma bekväma tåg som hyrts in de senaste åren av Skånetrafiken till både Helsingborg & Malmö.
Mitt under semestertider, en måndag, får alla gaisare möjlighet att resa ner till Swedbank Stadion och se vårt lag ta tag i resterande del av säsongen. Preliminär avresetid är 14.40.

300kr kostar resan t/r och det finns ett begränsat antal platser. Allt överskott som görs på denna tågresa går till att täcka den förväntade förlusten med att arrangera den enormt uppskattade Hammarcupen.
Gårdakvarnen uppmanar således samtliga som kan att köpa sin biljett omgående men också att närvara på cupen och EM-kvällen samma dag med allt vad det innebär.

Biljetterna finns till försäljning under hela turneringsdagen nu på lördag där personal från Gårdakvarnen säljer ambulerande. Håll ögonen öppna efter dom numera klassiska neongula/rosa t-shirtsen med ”Tågbiljetter” tryckta på bröstet. Dessa killar och tjejer ger dig en biljett i utbyte mot kontanter.

OBS! Det finns färre biljetter till tåget än väntat antal besökare till Hammarcupen så det är först till kvarn som gäller. I Hammarcupen kommer ca 300 spelare i 30 lag att kämpa om universums kanske mest prestigefyllda titel. Ett nästan lika stort antal åskådare förväntas också dyka upp.
Hammarcupen startar ca 10.00 och slutar efter sista EM-matchen då transport är arrangerad till centrum.