Hammarcupen – så gick det

Så har den då passerat, denna eminenta cup som det kommer talas om länge. 30 anmälda lag (varav nästan alla dök upp) gör detta till Sveriges största supporterturnering, och detta är anmärkningsvärt inte bara för att vi Gaisare är ett relativt sällsynt släkte, utan också eftersom det bara är andra gången cupen anordnas.

Ett stort grattis till de värdiga vinnarna i Heeej (eller var det två ”e”?) IF som kammade hem pokalen. Grattis också till Osborn som vann Sillens handskar.

Ekonomiskt gick vi ungefär +/- noll. Hade vi lejt ut allt arbete hade det blivit ett fett minusresultat istället, men tack vare starka styrelsemedlemmar och hjälpsamma vänner kunde vi undvika detta. Fast va fasen, vem vill inte riva cirkustält bakis på en regning söndag?

Sammantaget vill vi tacka alla som dök upp och gjorde detta till den lyckade dag det faktiskt blev. Ni är grymma! Enda smolket i Hammarcups-bägaren är att det endast teckandes två (!) medlemskap i Gårdakvarnen under dagen. Vill ni att vi ska fortsätta med cupen? Då krävs bättring på den fronten.