Gratismatch mot Landskrona!

Gratis-, måste- och ångestmatch på lördag. Härligt. Seger är nu det enda som räknas annars så blir det svettigt.

För att du och ditt gratis-entourage ska få den där kompletta upplevelsen rekommenderar vi en tripp till John Scott’s Stable innan matchen så ni kan få i er kyld dryck och ha lite mänsklig kontakt med diverse löst folk som rör sig i lokalen. Samma gäller naturligtvis efter slutsignal, men då är det svårare att förutse vilken sinnesstämning som gäller. Kan som vanligt vara både trauma och total eufori som ligger på lut.

JS öppnar kl. 12:00 för den som inte kan hålla sig.

Glöm inte att sjunga så det ekar i betongen om du ställer dig mitt på Sektion 23, du vet, där klacken står, tillsammans med alla dina gratispolare. Hur ska de annars lära sig sångerna till nästa gång?

Och när vi ändå har er uppmärksamhet så kan vi passa på att påminna er om att det redan nu går bra att gå in och boka sig på resan till Jönköping 29 oktober. Visst måste vi vinna mot Landskrona, men sexpoängsmatchen mot J-södra kommer antagligen lämna ännu färre naglar utan bitmärken. De lata och uppgivna kommer säkert hitta en ursäkt för att stanna hemma. Alla vi andra åker och tokstöttar GAIS även i denna match. www.gardakvarnen.eventsmart.com

Vi ses på lördag!