GK halverar – Du dubblerar

Sommaren är över för denna gången och det betyder att höstschemat är spikat. Som ni kanske vet är det sjukt spännande och viktiga matcher kvar som bussen kommer ta oss till.
Många långa och dyra mil kommer det bli. Lägg där till att det är vardagsmatcher. En ekvation som inte alltid går ihop.

Vi måste kraftsamla och tjata med oss varenda jävel såväl till östersund som till södertälje och uppsala. Östersundsresan ligger uppe i god tid för att hinna ta ledigt från jobb, familj och grillchips. Resan till norrland är dagen innan lön så vi kommer ge dispens med betalningen till efter 00.00 på vägen hem – då nästa löning och/eller bidrag kommer in på kontot.

För att göra resan upp till östersund möjlig att åka på till en rimlig kostnad så drar vi helt sonika igång en kampanj. GK halverar – du dubblerar.

Det går ut på att 35 personer betalar 400:- för sin resa och att övriga personer betalar en valfri summa för att se matchen hemma i TV-soffan. Vi behöver 14000:- för att inte göra ett tokminus. Vi utlovar också ett stapeldiagram (ja du läste rätt) som visar hur insamlingen går. Tänk även på att handla allehanda souvenirer på bussarna, byt till dig en dryck och bli medlem!

Det är av yttersta vikt att denna nyhet sprids. Säg till din bänkgranne, din mamma och pojkvän.  Spara ner bilden och dela på sociala medier. Hjälp GAIS att rädda kontraktet genom att skicka upp en buss till Östersund 24/9!