GAIS-hjälpen – the end

Timman är slagen och dagen är kommen. GAIS-hjälpen avslutades till sist, och kan inte sammanfattas på något annat sätt än som en veritabel succé. Slutsumman insamlade medel som landar på GAIS konto blir inte mindre än 868 000, vilket så klart är goa pengar till en klubb som kämpar med intäkterna under pandemin. Men framförallt tror vi, och hoppas att ni känner likadant, att det viktigaste är att än en gång visa att vi är GAIS, och vi är inte som andra klubbar. Vi hoppas att vi har hjälpt till att fortsätta bygga gemenskapen kring och kärleken till föreningen i våra hjärtan. Det är på sikt viktigare än de pengar som också samlats in.

Vi vill återigen tacka alla som bidragit på något sätt. Ni som skänkt pengar, eller tid och arbetskraft för att genomföra eventet, eller bara bidragit med uppmuntrande tillrop, ni har alla gemensamt sett till att skapa det som GAIS-hjälpen blev. Tack!

Ni som ännu inte hämtat ut det ni vunnit på auktioner på tradera, ni borde komma till John Scott Stables på lördag i samband med matchen mot Halmstad. Kolla på matchen på plats, och hämta ur er vinst! Till er som vi kommunicerat med om att skicka grejer; några saker är redan på väg, andra dröjer ytterligare något, men håll ut!

Hela sändningen (minus musiken, på grund av rättighetsskäl) är på väg upp på youtube, så vill ni återuppleva det hela, finns snart möjligheten där. Här är länken till våran youtube: https://www.youtube.com/channel/UCPqiOTy-ZFQd2KO30ra6vsA

Vill man ha en spellista med de flesta önksade låtar från GAIS-hjälpen så finns den nedan:
https://open.spotify.com/playlist/74WdMTb5qjs9P0iTgcXC1n?si=wmSe5I6zT6S3AAV_JgdehA