GAIS är obesegrade i 5 raka matcher

Vi har en helt fantastisk klackläktare i GAIS. Sektion 23 för er som glömt av. På lördag möter vi Landskona Bois och den matchen är likt resterande matcher denna säsongen jävligt viktig. Vi har nu spelat fem matcher på raken utan förlust och ligger för tillfället på säker mark. Allt är i våra egna händer om vi ska lösa nytt kontrakt.

På lördag är det viktigt att vi blir mycket folk på läktarna, inte minst eftersom det är första matchen efter ”gratismatchen” där vi faktiskt, för en gångs skull vann.

GAIS Tifo uppmanar i sin nyhet (http://gaistifo.gronsvart.com/#post108) folk att komma 1 timme innan matchstart för maximal stöttning, vilket Gårdakvarnen står bakom.

Vi talar ofta om att spelare måste ha klubbkänsla och visa hjärta, men vad har alla gaisare ute på stan, på arbetsplatserna eller på skolorna? Vi snittar just nu 2903 personer på hemmamatcherna vilket är för jävla dåligt!

Vi får ingen draghjälp av lokalmedia att dra folk till matcherna så vi måste försöka göra det själva. Det är varje gaisares förbannade plikt att dra med sig folk. Vill dom inte gå, fine, då kapar du vänskapsbandet direkt. Enkelt.

Varför är det så viktigt att vi blir fler på läktaren då? Jo, vi möter hybrislaget från stockholm inom en snar framtid och av någon anledning har dom chans på allsvensk spel nästa säsong. Det betyder att det kommer strömma till bönder från alla möjliga hålor och det innebär – faktiskt – att det finns en risk att vi bli numerärt underlägsna dem. På vår hemmaplan.

Så ALLA till Gamla Ullevi nu på lördag. Tjata, mobilisera, hata bajen och vinn!