Försenade förlustkvarnar

Tyvärr så har den samlade kvarnrapportörkåren inte skött sina åtaganden under de senaste veckorna, mest på grund av semesterfirande och allmän förvirring och med det inte lyckats dela ut några kvarnar för förlusterna mot Öster och Mjällby. För att göra det enkelt för mig så slår jag ihop matcherna och skjuter några kvarnar från höften.

4 kvarnar – Haris Cirak
Populistkvarnen. Skötte sig okej i debuten efter bara någon träning. Får min populistkvarn för att jag är övertygad om att han är den sommarvärvning som kommer ha varit mest nyttig när säsongen sammanfattas. Det centrala mittfältet har varit stabbigt offensivt under hela säsongen men nu får vi en extra dimension på den avdelningen.

3 kvarnar – Alexander Angelin
Vänsterfotskvarnen. Det är gött med en vänsterback på vänsterbackspositionen. Kommer säkert att bli bättre och bättre under hösten när han får mer speltid.

2 kvarnar – Karl Bohm
Kompensationskvarnen. Niklas Olsson snodde hans assistpoäng mot Öster i den officiella statistiken, så jag bjuder på hela två kvarnpoäng som kompensation.

1 kvarn – Måns Saebbö
Startkvarnen. Första starten och första målet välkomnas med en pinne.

Resan till Dalkurd är i skrivande stund slutsåld, så vill du ställa dig i kö till en av de åtråvärda platserna så kan du PM:a GK genom valfritt socialt media.

Cup-kvalet ligger också uppe. Åk med och stötta GAIS till att göra försäsongen lite roligare.

Sist men inte minst så kommer den traditionstyngda supporterturneringen Hammarcupen att äga rum 7 september på Gaisgården. Vi har redan ett bra antal lag anmälda och vill även du och ditt gäng vara med så kan ni mejla styrelsen@gardakvarnen.se. Alternativt så kommer du bara upp och avnjuter kyld dryck och grillad mat och har det gott.