D-Day

D-day. Internetnicknamet på en före detta ordförande i Gårdakvarnen är dags att återanvända, eftersom vi för första gången sen just denne eminente herres dagar i styrelsen kommer få uppleva en riktig derbydag igen. Hur, när och i vilket antal biljetterna kommer distribueras är ännu oklart, men sov inte, de kommer gå åt fortare än brinntiden för en bengal! En sak vi dock vet är att matchen kommer spelas på Bravida Arena, och Gårdakvarnen sover inte.

För att maximera derbyt styr vi upp en uppladdning på Wieselgrensplatsens största och bästa ställe (vi vet att det inte betyder så mycket, men ändå) Whoopsy Daisy och vi vill redan nu uppmana alla Gaisare att ta sig dit så tidigt som möjligt, med så många polare som möjligt och så svartklädda som möjligt. Ta ledigt halvdag från jobbet och kom till Wieselgren även om du skulle råka bli utan biljett!

När derbyt hamnat på Hisingen, ska vi göra det torg som är närmst till arenan grönsvart för en dag och visa svinen att vi lever, trots ökenvandringen i Superettan. Nu ska ni få, fucking ifk!