Cup-uppladdning!

Det närmar sig cup-tider och GAIS har som bekant hamnat i en drömgrupp. Två gånger kamratföreningar väntar på Hisingen innan vi avslutar på Valhalla mot Boskos Utsikten.

Söndag 19:e februari 15.15 är det avspark mot Norrköping, men redan 11:00 slår Whoopsi Daisy upp dörrarna för uppladdning ett par hundra meter ifrån arenan. Din supporterförening kommer så klart vara på plats runt öppningsdags för att erbjuda medlemskap och merch. Bra musik utlovas, eventuellt följt av en intervju med någon spännande figur.

En vecka senare, den 26:e februari är det derbydags. Matchstart 13:00, men självklart är du även då på plats redan 11:00 på Whoopsi. DJ Calle kommer ratta musiken och göra sitt för att maxa derbykänslan.

Men innan dess, redan på lördag är det dags för årets första träningsmatch. 12:00 på Valhalla är det som gäller och har du inte hunnit bli medlem så går det utmärkt att rycka tag i någon styrelsemedlem och lösa det på plats.

 

För info – vi är medvetna om att det har varit strul med swish-betalning hos GK under en tid. Vi har jobbat på att fixa detta och den senaste infon från banken är att det förmodligen ska vara löst innan veckan är slut.

Väl mött!