Brajjen

Plastlaget från någon löjlig förort till Stockholm kommer hit på söndag och tror som vanligt alldeles för mycket om sig själva. Visserligen är de ganska många eftersom det som vanligt räknas med att fler bussar kommer från Ludvika, Dals-Ed och andra bonnställen runt om i landet än från förorten till Stockholm men vi ska visa dem att de inte är bättre än oss!

Eftersom snuten är efterbliven och flyttat matchen från en lördag med möjligheter till att bli precis den fotbollsfest alla fotbollsälskare vill ha, till en söndag klockan 1 och svensk lag inte tillåter alkoholservering förrän 11 blir det svårt med en rejäl uppladdning. Vi ska ändå göra det bästa av det och samlas på John Scott Stable från just 11, där man får skynda sig att lugna nerverna med några öl för att sedan i gemensam trupp marschera från Harry Hjörnes plats 12.00. Då vi lär bli en del folk och en inte kan lita på att polisen ska hålla sitt löfte om skaltaktik (dvs att de försöker hålla hif-fansen borta från vår marsch genom att stoppa eventuella försök redan en gata bort i stället för att pepparspraya in i folksamlingen i vår marsch m.m) behöver vi gå i tid.

Har du inte köpt biljett? Gör det nu! Varenda jävel till Sektion 23 på söndag, där vi ska toppa läktarinsatsen mot Öster borta och sänka hybrisskeppet Hammarby,