Bragekvarnar

4-0 och toppstriden i kvarnligan står fortsatt mellan Joel och Drugge.

Att slippa vara nervös sista tjugo var något man vande sig vid redan under 2012 -skillnaden mot ifjol denna soliga nationaldag var att det var våra atleter som hade punkterat matchen redan i matchminut sjuttio.

GAIS har nu på allvar toppkänning i Superettan, Joel och Drugge fortsätter att slåss i den absoluta toppen av kvarnligan:

4 kvarnar

Joel Johansson

Hade räckt att skriva att Joel är inblandad i alla fyra målen. Även om straffsituationen var en solklar filmning. Avslutet på det egna målet håller hög klass, dock på en visserligen omotiverad och ouppvärmd Bragemålvakt.

Skapar ytor för Drugge med sina löpningar, och bidrog i högsta grad till GAIS seger med sitt mål och två målgivande framspelningar.

3 kvarnar

Andreas Drugge

Utökar sin ledning i den interna skytteligan, egentligen för bra för den här serien. Oerhört säker straffskytt och avslutare, hade väl också en nagel på bollen i förspelet till Adam Erikssons mål?

2 kvarnar

Tommi Vaiho

Hade det inte varit för Vaihos parader under de första 5-10 minuterna när GAIS fortfarande satt kvar i bussen hade det här kunnat gå åt det andra hållet.
Tredje nollan på de fyra senaste matcherna!

1 kvarn

Adam Eriksson

Första målet i GAIS-tröjan kom till efter att Adam fyllt på fint från sin kantposition. Växer likt Hampus Andersson mer och mer in i Superettankostymen, frågan är hur snabbt Adam växer ur den?