Alcoholiday – Kvarnrapport Jsödra

Jaha, då var vi här igen. Det känns som att jag redan har skrivit den här kvarnrapporten 5 gånger den senaste månaden så jag förbehåller mig rätten att hänvisa till tidigare skrifter i ämnet. Startar bra, blablabla, hyfsade lägen, blablabla, individuella misstag, blablabla, motsåndaren får ett enkelt mål, blablabla.

Nu skiter jag i det här och går på sponken istället. Ses i juli.

4 kvarnar – Daniel Hultqvist

Blandar och ger och förtjänar egentligen inte full pott, men det faktum att han ser så orubbligt självsäker och oberörd ut när han gör det ger mig inget annat val än att ge honom maxbetyg.

3 kvarnar – Mathias Karlsson

Är tillbaka i form de senaste två matcherna och kan gå från matchen med rak rygg.

2 kvarnar – August Wängberg

Fortsatt hög lägstanivå även denna matchen.

1 kvarn – Adam Egnell

Prestationerna börjar se lite jämnare ut.

Vad ska du göra under uppehållet?

Visa resultat

Loading ... Loading ...