Vi är oroliga!

Med anledning av att GAIS idag går ut med att man drar in förra årets spelarbonusar reflekterar vi i Gårdakvarnen lite över informationen vi fick från GAIS styrelse så sent som förra veckan.

Varför betalas den inte ut? Man har helt enkelt inte råd att betala den. Wallin hänvisar till att löner och skatter är viktigare prioriteringar just nu. Men är inte redan bonusen uppskjuten en gång?

Det skylls på lägre publikintäkter i år. Men satt ni inte, på ett medlemsmöte på Gamla Ullevi för inte så länge sedan, och sa att vi ökat publiksnittet i år? Vi blir fundersamma. Det är inte så att vi budgeterat bort oss? Gjort för riskabla kalkyler? Så kan det inte vara nej. Det är publikintäkterna som är för låga…

Gårdakvarnen förärade GAIS styrelse ett besök förra veckan i samband med ett extrainkallat styrelsemöte. Där ifrågasatte vi skötseln i vissa delar av verksamheten. Ekonomin var förstås uppe, oroliga supportrar undrade hur illa det egentligen är ställt. Vi blev lugnade med att efter att GAIS-gården nu sålts till jättegaisarna med stora kapital så har vi högt till tak och miljoner över. Men var är dom?

Ni sa att det inte var någon fara, nu vill vi också se att det efterlevs.

 

// Gårdakvarnen