Palace är grönsvart!

Under 2022 och 2023 har det blivit uppenbart att Gårdakvarnens pub John Scott’s Stable inte på egen hand kan möta efterfrågan som uppstår i samband med hemmamatcher. Vi är väldigt glada över att vi alltjämt är den enda supporterföreningen i staden med medlemspriser på vår pub, och det är något vi vill både värna om och utveckla.

Gårdakvarnens styrelse har därför under vintern arbetat med olika potentiella vägar för att växla upp våra pubuppladdningar. Vi kan nu äntligen meddela att vi inför den allsvenska återkomsten utökar pubutbudet för våra medlemmar, och helt sonika adderar en krog till.

Precis som tidigare kommer John Scott’s Stable att fortsätta erbjuda dryck till förmånliga medlemspriser, men från och med idag gäller det även John Scott’s Palace i Brunnsparken.

Det är styrelsens ambition att finnas tillgängliga på båda pubarna i samband med hemmamatcher, bland annat för att sälja medlemskap och souvenirer. Priserna förblir oförändrade från ifjol, och det är för Gårdakvarnens medlemmar alltså 40kr som gäller för öl, cider, och vin. Även Palace erbjuder samma föredömliga priser, och överenskommelsen med vår nya krog börjar gälla redan idag för er som vill kolla in lokalen innan det är dags för premiär den 31 mars.

Vi vill passa på att påminna alla som inte löst medlemskap för 2024 ännu att göra det. Medlemsantalet är en oerhört viktig komponent i föreningens styrka, och fler medlemmar ger oss bättre förutsättningar för den här typen av utveckling av vår förening. Så bli medlem, få med en vän eller två på tåget, och låt oss ta sats mot den allsvenska säsongen med högsta möjliga hastighet.

Väl mött,
Gårdakvarnens styrelse.