Den bakfulle kommentatorn aka kvarnrapport Mjällby

Ja då blev jag förpassad till att se matchen hemifrån igen. Då blir det till att skriva kvarnrapport. Det var fler än en gång under matchen jag satt och masserade tinningarna och tänkte ”vad fan gjorde han så för” när en av våra spelare slog bort en passning, klackade fel, väggade till ingen alls, tappade ut bollen till inkast, la sig utan att det var läge, drog på sig en onödig frispark/straff osv. Varför andra halvlek blev så totalt uddlös vet jag inte riktigt, men nog saknades det ledarskap utan Nyström/Wahlström/Andersén på plan. Vi startade dock matchen alldeles utmärkt, men tyvärr var det fel gubbe som hamnade i friläge. Att jogga runt målvakten och försöka rulla in den funkar så klart inte och han borde ha avslutat i förstaläget. Men men. Kontring, pang, 1-0 direkt efter och GAIS klarade sedan inte att uträtta någonting under resten av matchen. En snygg djupledsboll av Harvey som typ friställde Asceric var väl det enda.

Ett bra bortafölje var som vanligt på plats för att uthärda ännu en match. Starkt jobbat.

4 kvarnar Kommentatorn

Kvävde ljudligt en gäspning i 73 minuten.  Sövd av GAIS spel? Kanske. Bakis? Antagligen.

3 kvarnar Netinho

Vann många avgörande dueller, ofta som sista man, när Mjällby tilläts komma på omställningar gång efter gång och hittade fram med passningarna när han hade bollen på fötterna.

2 kvarnar Marko

Stadig och stabil med en riktigt bra räddning i andra.

1 kvarn Harvey

Kom in och var hyfsat initiativrik.

Kommer GAIS klara av att få med sig något borta mot Varberg? Vet i fan, men om vi gör det så vill du så klart vara på plats. Eller, du ska vara på plats vilket som: https://gardakvarnen.eventsmart.com/events/varberg-away/