Degerforskvarnar

När ledaren utav kvarnligan var avstängd fanns det möjlighet för de jagande att knappa, men in istället kammar nyförvärvet från Kalmar hem fullpott…

4 kvarnar
Daniel Mendes

Efter en lite tveksam premiärmatch visade Mendes upp ett helt annat spel mot Degerfors. Det kyliga avslutet mellan benen på bruksortskeepern och mottagningen på Spongs djupledsboll som ledde fram till målet visade på kyla och klass.
Var även på rätt plats vid kvitteringsmålet.

3 kvarnar
Hampus Andersson

Inbytt efter paus och bidrog som vanligt med slit både i offensiven och defensiven. Slog frisparken som ledde fram till Mendes kvitteringsnick.

2 kvarnar
Tommi Vaiho

Hur kan man ge två kvarnar till en målvakt som släpper in fyra mål?
Kvarnredaktionen motiverar det med att Vaiho gjorde några riktigt vassa räddningar som höll atleterna kvar i matchen när Degerfors pressade på som bäst i slutet av första och början av andra halvlek. Dock var ingripandet vid 3-2 målet något tveksamt.