Vikingakvarnar

Det var länge sedan jag vaknade upp och kände mig så frustrerad och irriterad som denna morgon. I vanliga fall brukar jag vara bra på att förbereda mig och bygga upp en känslomässig mur för att kunna parera eventuella förluster och även denna gången förberedde jag mig själv på att vi skulle förlora enligt lagen om alltings jävlighet, men de två situationerna som gav bort segern får mig att vilja äta upp mig hatt om och om igen. Jag tänker så klart på domarens val att inte blåsa straff när Wängberg solklart fälls i straffområdet, mitt framför näsan på honom och sekvensen när Boris fepplar bort bollen, Calle hamnar på mellis (och väljer att inte ta det gula kortet för att inte vara avstängd i derbyt) och hela försvaret bara faller tills Frej-spelaren ostört får lägga in bollen i mål. Jag vill bara falla ner på knä, sträcka armarna mot skyn och skrika.

Annars så började matchen okej med några offensiva försök och ett antal nästanlägen både före och efter målet, men allting ebbar sedan ut och i andra halvlek händer det inte mycket på den offensiva planhalvan mer än lite stök efter fasta situationer.

Nu är det i alla fall slut på att dela ut gratispoäng till bottenkollegor för vår del och vi får hoppas att övriga lag i vår del av tabellen fortsätter att suga och att övriga resultat går med oss.

Derbydags på tisdag. En chans att återställa ordningen och ge föreningen en jävla skjuts på alla plan. Gå på GAIS. Ingen kommer lämnas oberörd.

4 kvarnar Tillresta klacken
Sjung sig igenom misären på föredömligt vis.

3 kvarnar Netinho
På mittfältet bestående av en otränad schlagerstjärna, en junior på frammarsch och en omskolad ytterback lyckas ändå Nettan ta för sig på ett bra sätt.

2 kvarnar Angelin
Gjorde ett piggt inhopp.

1 kvarn Calle
Planerar att bli derbykung och får en kvarn därför. Är den hetaste kandidaten att vinna den interna skytteligan från sin mittbacksposition.