Vad önskar ni er till jul?

Den göteborgska julen är här. Nordstan har förvandlats till en dödsfälla. Moln, regn och 5 – 10 plusgrader ger inte den där härliga känslan av en glimmande och glittrande jul som många vill ha och minnas från sin barndom. Många är de som undrar om att det faktiskt har förekommit vita jular överhuvudtaget. Många är även de som hatar denna plastiga och kommersiella högtid över allt annat och vill inget hellre än att den ska ta slut. Oavsett om ni vill gömma er under en sten eller om ni spetsar till äggtoddyn lite extra för att överleva långhelgen med släkten, så kommer vi i Gårdakvarnen nu med en tidig julklapp till alla öl/vin/sprit-konnässörer och amatörer därute som har valt eller kommer att välja att bli medlemmar i Gk 2020.

Priserna på en pint (56,826 cl) GK-öl sjunker nu ner till 40 kr. Vill du ha en pint med cider så går den loss för samma pris och även ett glas vin kostar nu 40 kr (OBS, ej pint). Otroligt låga priser, med andra ord.

Så god jävla jul önskar Gårdakvarnen till alla gaisare som stökar runt där ute. Kanske kommer det ännu mer spännande nyheter innan året är till ända, så håll lite extra koll.

Under tiden kan ni fylla i GKs senaste sifo-undersökning alternativt berätta i dravlet vad ni önskar er till jul, så kanske Sankt Gårdakvarnen kommer hem till er på natten och väcker er med en överraskning.

Vad önskar du dig till jul?

Visa resultat

Loading ... Loading ...