Två försenade tack och en söndagsuppladdning

Uppladdning på Stallet på söndag

Derbyvinnarna från Gårda avslutar på söndag cup-gruppspelet med bortamatch mot Utsiktens BK. Matchen går av staplen 15:15 på Valhalla IP, men innan dess har du förmodligen tagit en pint eller två på Stallet som denna dag håller öppet från 12:00.

Där har du även möjlighet att bli medlem i din älskade supporterförening Gårdakvarnen. Ett medlemskap ger förutom det viktigaste, dvs. att du kan påverka föreningens riktning genom rösträtt på årsmöte, även rabatter på John Scott’s Stables, ett schysst medlemskort och en pin som du kan bära med stolthet.

Tack nummer ett

Det var längesen nu, men den 29:e november ifjol samlades som bekant ett gäng gaisare på Bio Roy för visning av filmen ”GGG – Gaisklackens födelse”.

Mingel i Bio Roys fantastiska lokal, filmvisning, och frågestund med en sann klacklegend i form av Stefan ”Repet” Hansson stod på menyn.

En trevlig kväll blev det och när vi räknade ihop det ekonomiska så kunde vi konstatera att Gårdakvarnen fick in strax över 5000 kronor för biljettförsäljningen och ännu mer på försäljning av merch.

Stort tack till alla som kom och inte minst tackar vi Patrik Persson, Robert Lindberg och Peo Ek – skaparna av både filmen och boken ”Vilka har sveriges bästa hejarklack” som även valde att skänka inte bara det ekonomiska överskottet från biovisningen till Gårdakvarnen, utan även en trave av de omsusade feltryckta bokexemplaren.

Tack nummer två

Ingen gaisare har förmodligen missat, de flesta har väl till och med bidragit till att en av Sveriges största podcasts When We Were Kings gjorde två avsnitt om GAIS för ett par månader sedan.

WWWK släpper en t-shirt efter varje avsnitt som tillägnas klubben i fråga och som grädde på moset skänker man 10 % av vinsten till en supporterförening till klubben – i detta fallet Gårdakvarnen.

När t-shirtarna var slutsålda och slantarna hade räknats ihop så kunde WWWK skänka 7828 kronor till GK och vi kan bara tacka och bocka – både för avsnitten och stålarna.