Sundsvall.

Om två veckor bär det av mot Sundsvall. Vi har fått sänka antalet medresenärer till 37 för att vi inte skall sitta på varandra. Nästan alla bitar börjar falla på plats. Avresetiden är spikad till 00:00. Bussen går som vanligt ifrån Shell vid Nils Ericsonsterminalen. Vi har en planerad restid på cirka tolv timmar vilket gör att vi anländer till Sundsvall någon gång vid 12-tiden på lördagsförmiddagen. Anledningen att vi åker så sent är för att vi skall slippa vara i Sundsvall tidigt på lördagsmorgonen när staden sover.

På bussen kommer det finnas enklare måltidsersättning i form av laktosprodukter och frukt. Vilka vi kommer att erbjuda till ett självkostnadspris.

Det som dock oroar oss är inte det vi vanligtvis burkar oroa oss för nämnligen det sportsliga, det vi oroar oss för är att vi inte kommer att sälja slut den här bussen.

Jag är mäkta förvånad över att vi ännu inte lyckats få den här bussen full. Vi behöver verkligen resenärer nu, mer än någonsin. Andra resor har vi råd att resa med 47 istället för 50. Den här resan är redan väldigt subventionerad den är också budgetterad till att vara slutsåld därför har vi inte råd att skicka iväg bussen med tomma platser. Den här resan kommer att bli magisk på alla sätt och vis. Men för att vi skall kunna göra resor likt denna möjlig så är det av största vikt att den blir slutsåld. Vi behöver dig.

700 kronor kostar resan för dig som är medlem i Gårdakvarnen 900 kronor kostar den om man inte är medlem. Slänger du in 900 kronor så får du inte bara åka med på resan du blir även medlem i den finaste av föreningar.
På hemvägen kommer vi att lotta ut en resa till Blekinge och Sölvesborg skänkt utav en medlem som skriver att denna ville hjälpa till och ”dra sitt strå till stacken”. Vi tackar ödmjukast för detta och vi är säkra på att personen som får resan kommer att vara det också. Vi uppskattar all hjälp vi kan få, känner du att du har något du vill eller kan bidra med skicka ett mail till Styrelse@Gardakvarnen.se.

Vi vill även passa på att uppmärksamma er som inte betalt in de de 700 kronor som resan kostar att göra detta omgående då hotell etc. skall betalas i förväg.