Sundsvall

Gårdakvarnen tar dig med på all semester du behöver i sommar, en tredagarstripp till drakarnas hemstad, där GAIS höstsäsong kan definieras i och med det sjukt viktiga dubbelmötet med toppkonkurrenten Sundsvall.

tmmt

Vi åker på fredag kväll, färdas under hela natten och anländer till Sundsvall på morgonen. Där checkar vi in på det finaste hotellet stan har att erbjuda, Hotell Knaust. Efter det har vi alla lagom med tid till att gemensamt visa staden Sundsvall att grönsvart är på besök, och lagom med tid till att hinna ladda upp ordentligt inför matchen.

Efter matchen går vi ut på stan och firar segern, dokumenterar alla försök de lokala byborna gör att skända allt som kan liknas vid en drake och så går vi hem i lagom tid för att hinna äta frukostbuffén på hotellet innan resan hem igen startar klockan tio på söndag morgon.

Vi åker både upp och ner med Sohlbergs dubbeldäckare, så det går att sova på en våning även om folk festar på en annan och det går att festa på en våning även om folk sover på en annan.

Till den här resan MÅSTE man betala i förskott till bankgirot, och det ska vara inne senast onsdagen den sjuttonde.

Priset för både bussresan upp och ner till Sundsvall och en natt på Sundsvalls finaste hotell inklusive frukostbuffé är endast 750 svenska kronor. Så boka idig på resan som det definitivt kommer pratas om en väldigt lång tid framöver!