Sammanbrottet tur och retur – Kvarnrapport öisff

Jag vet inte hur rationell jag kan vara just nu. En liten del av mig vill vara känslomässig och svinga i alla riktningar samtidigt, men den övervägande delen av mig är för trött för att orka bli galen igen. Känslan när vi tjötade av oss på krogen efteråt var ändå att de flesta inte orkar se ett nytt tränarbyte. Fem raka år på väg ner i skiten och tränarbyte stup i kvarten har bevisligen inte lett oss någonstans. Inte för att tränartemaet inte står utan skuld, men där har ändå vår huvudtränare varit ute med mössan i hand och medgett att han har roterat bort poängen under vår och sommar.

Med den lärdomen i bakfickan och med den totala avgrunden som piska är det bara att släppa långsiktiga mål och spela enbart för poängen. Lämna allt annat. Framförallt lämna karaktärslösa spelare utanför planen. Värva in en elak jävla power-forward som grisar in mål och en svinig jävla mittback utan något samvete. Spelare som hjälper krisande förengingar upp på säker mark, bara genom sitt energiöverflöd och sina totala vinnarskallar. För det är 16 VM-finaler kvar tills serien är klar och det gäller att kämpa för varje meter och bända och vända på allt som går.

Nu försätter jag mig själv i psykos-läge, löser biljett till sexpoängsmatchen mot Vasalund och inleder det som kommer att vara en höst fylld med motgångar, superfest och total tokgaisande. Precis som vanligt med andra ord. Det blir skoj. Jag lovar.

4 kvarnar – Jonas Lindberg

Tar stort ansvar för lagets offensiv och är överlägset bäst.

3 kvarnar – Nej

2 kvarnar – Nej

1 kvarn – Nej