Samekvarnar.

GAIS förlorade återigen en match som de på förhand borde vunnit. Med det laget vi har på pappret så skall vi bokstavligt talat gå över Sundsvall. Och detta innan de första 45. Jag stod igår på K2 och pratade med mina kamrater om vem eller vilka som borde få kvarnar och framförallt – vem skulle få den åtrovärda femman.

Efter nittio minuters fotboll(?) så konstaterade jag i bilen påväg hem att inte en jävel (den här gången heller) är värd en kvarn. En kvarn skall man vara värd, den skall man inte få. Någon kanske tycker att Mervan var bra. Visst, Mervan var bra, men var han tillräckligt bra för att få en kvarn? Inte när det är jag som bestämmer.

Anmärkningsvärt är att kvarnarna uteblivit två gånger denna säsong, mig veterligen har detta aldrig tidigare skett. Jag är verkligen ledsen att jag inte kan eller vill dela ut kvarnar, helst av allt så skulle jag ge hela laget en 5a men fotboll är en kollektiv sport där alla skall hjälpas åt. Ifrån målvakt till anfall. Detta skedde inte igår. Det finns många om, om vi hade satt den bollen. Om inte Lerjeus begått bög innan matchen. Om Alec hade bytt ut Angelin (Jag vet inte om jag är den första att outa en spelare som urusel men isåfall så gör jag det med glädje) direkt efter målet.

Jag skiter i allt. Jag hoppas däremot att vi syns på söndag, måndag och torsdag. Därefter kan man vila. Som min morfar sa en gång; i graven får man tid till att vila. Han är nu död.

/ Ställföreträdande kvarnrapportör