Plastkvarnar Ruddalen

Offensiv fröjd och defensiva trångmål. Mängden mål var för vår del i underkant och vi borde ha dödat denna matchen halvvägs in i andra. Lite repris från fjolårssäsongen helt enkelt. Fast denna gången vann vi. Satt det xG-analytiker och pillade ihop statistik efter matchen så var det nog sent på kvällen innan alla pluppar var på plats.

4 kvarnar Andreas Östling
Trivdes bra både centralt och på kanten och sjukt nog så fortsätter han att ha precision med frontalloben när han nickade in tvånollan.

3 kvarnar Nikola Ašćerić
Känns allt mer given som förstaval högst upp och benet var väl någonstans runt tremetersstrecket när han lobbade in ett noll. Även assist efter utrullningen till Kabashis 3-1 mål.

2 kvarnar Evaldo Nascimento Lamaur Neto
Var la sisådär i första halvlek, men Nettan klämmer in sig på kvarnplats tack vare den läckra prestationen och inlägget till 2-0. 2018 års mest irriterande spelare i Superettan har dock en bit kvar innan jag blir helt positiv. Fick även till en klassisk brasse-rullning på 6-7 varv efter en duell.

1 kvarn Niklas Olsson
Jobbar på, sliter och fördelar bollar men får sällan någon uppmärksamhet. Så nu får han en välförtjänt pinne efter ännu en stadig insats.

Nu har i alla fall alla forwards gjort mål under försäsongen och jag hoppas att vi snart har en hel och ren backlinje med lite naturliga vänsterfötter att bredda spelet med. Genrep mot Häcken på naturgräs om en vecka och mindre än två veckor kvar till premiären mot Trelleborg. Har ni inte bokat er ännu så är det hög tid att göra så www.gardakvarnen.eventsmart.com 

Vänlig hälsning
En kvarnrapportör