Nu har dina resepengar trillat in, anmäl dig och ring din kran!

Hej,nice_guy_preachers.jpeg

Vi som har den här föreningen som lite utav en bisyssla vill självfallet att alla som reser med oss ska ha en så trevlig och stämningsfull upplevelse som möjligt. Då det dessutom är bevisat att kast med litet föremål, gôa klackar emellan, även nu är tillåtet utan att det egentligen ska behöva påverka matchen lägger Gårdakvarnen allt sitt krut på att sprida den kärlek och kultur som vi känner att vi vill förmedla. I jämförelse mot snålbajen som bara kastar enkronor föreslår vi därför att vårat resesällskap inhandlar lite utav det hederliga gårdatjacket i små, små pösar, som vi helt sonika kastar på barnfamiljer. GK överskrider gränser och sprider vår kultur vidare utanför vår egna gemenskap. Satsa lönen på vitt och boka din biljett, för här ska det hivas projektiler med lite vett och etikett.

Eller så bokar du dig bara på resan för att följa GAIS när fotbollen upplevs på läktaren som bäst – hösten.

Allsvenskan 2014 var en dröm. Sommarens skönlir gäckar med sin frånvaro. Den mediala PR-kupen Bajen borta visat sig vara för den svenska fotbollen. En klubb-ekonomi som står lika stabilt som ett nyfött föl.

Läge att avsluta snyggt.

Följ med till Assyriska borta den 29:e september, avgång 11:00, Shellmacken bakom Nils Ericson Terminalen. 350:- T/R om du betalar i förskott. Bättre blir det fan inte.

Observera att vi behöver få in 40 anmälda senast fredagens kväll för att bussen skall rulla!