Medlems- och upptaktsträff 4/2

Pengar och demokrati.

GAIS föreningsliv är starkt beroende av båda för att leva upp till förväntningarna och utvecklas och kan vi i Gårdakvarnen gå in i året med en stark ekonomisk grund att stå på så blir det roligare för alla. Föreningspengar ska omvandlas till nytta i linje med medlemmarnas intressen och i Gårdakvarnen förväntas vi alltid förgylla säsongen med välarrangerade bortaresor till samtliga bortamatcher. Detta är inte alltid helt lätt, då spelschemat kan se ut lite hur som helst och när vi exempelvis ska arrangera en lång bortaresa, en tisdag, dagen innan löning, så kan det bli lite lurigt. Då exakta matchdagar för hösten inte släpps för ens en bit in i säsongen, så får vi leva i ovisshet med hur vi ska budgetera året till dess. Därför är det viktigt att du som vill att GAIS representationslag ska mötas av välfyllda bortaläktare kommer på lördagens medlems- och upptaktsträff och även löser ett medlemskap i Gårdakvarnen, så ser vi till att maximera möjligheterna för just dig att tokgaisa under resten av säsongen. Ni finner oss på plats när medlemsträffen drar igång kl 13:00.

Vi är så klart även otroligt taggade på träningsmatchen. Inte bara för att få se våra atleter krossa allt motstånd, utan även för att vi då vi ska dela ut den traditionstyngda Herbert Lundgrentrofén till 2016 års vinnare Malcolm Moënza.

Ni kan även passa på att anmäla er till årets första bortaresa redan nu. Att stanna hemma är aldrig ett alternativ.

Avslutningsvis: Medlemmarnas underbara engagemang är det som gör föreningslivet runtomkring GAIS fantastiskt och är anledningen till att vi har Sveriges bästa supportrar. Den som påstår något annat begår hittepå.

Ses på lördag!

Psst! Ni har väl inte missat att ni medlemmar har en riktigt schysst deal på John Scott’s Stable? Mer om det här.