Medlem 2018

Avgiften för medlemskap i Gårdakvarnen 2017 är 200 kr för vuxna och 100 kr för ungdomar (t.o.m. det år man fyller 18)Familjemedlemskap går loss på 400 kr. Det innebär att två vuxna och barn under 18 år boende på samma adress får varsitt medlemskort och varsin pin samt två tidningar per nummer och familjemedlemskap.

Bli medlem

Kontakta oss på styrelsen@gardakvarnen.se

Om Gårdakvarnens klackförening

Gårdakvarnen är den oberoende klackföreningen. Gårdakvarnens medlemmar är de gaisare som står för ett tungt läktarstöd till våra hjältar på planen, både hemma och borta.

Hemma i Göteborg samlas Gårdakvarnens medlemmar på John Scotts stable på Kyrkogatan inför varje match. I år kommer vi att fortsätta med intressanta hedersgäster och gemensamma avmarscher till arenan. Ibland kommer dj´s att spela musik som smakar bra och här säljs även medlemskap och föreningens souvenirer.

Som medlem i Kvarnen erhåller du dessutom en framförhandlad rabatt på öl ur pubens urval. Ett inte alltför sällsynt problem är vilket pris och vilket öl som faktiskt erbjuds och rabatten i sig kan ibland ifrågasättas rejält. Självklart är det i alla fall att Gårdakvarnens styrelse gör ALLT för att våra medlemmar skall få det så bra som möjligt.

Framför allt är Gårdakvarnen föreningen för resande gaisare. Bortaresandet har sedan 70-talet varit en viktig del av GAIS identitet, och även om vi inte alltid det största resande supporterföljet i Sverige idag så är vi det största sett i relation till hur mycket hemmapublik vi har. Gårdakvarnen arbetar för att utöka och förbättra bortaresandet.

Med Gårdakvarnen så är själva resan en del av upplevelsen tack vare vår dialog med bussbolagen som gör att vi alltsom oftast löser kvalitetsresande och ibland med riktiga lyxbussar.

Som medlem i Gårdakvarnen kommer du att få förtur till att boka din plats på vissa resor.
Som medlem i Gårdakvarnen får du oftast ett rabatterat pris på resan vid betalning i förskott över internet.

Gårdakvarnen tar fram de stiligaste och coolaste souvenirerna. Kläder du kan bära med stolthet även när det inte är match.

 

Medlemstidningen

Gårdakvarnen ger varje år ut minst ett nummer av medlemstidningen. Endast medlemmar får denna kvalitetsprodukt som blandar aktuella intervjuer med spelare och tränare med krönikor och djuplodande artiklar om GAIS historia. Allt författat av de erkänt bästa skribenterna ur de grönsvarta leden.

Gårdakvarnen.se är den mest aktiva grönsvarta webbsidan med nya kunniga, tykna, fyndiga och roliga artiklar varje vecka. Den är öppen och en källa till glädje för alla gaisare, men som medlem vet du att det glädjeämnet finns tack vare dig.

Gårdakvarnen deltar aktivt i möten med GAIS, arenagrupper och debatterar i vissa fall även i media. Alltid med klackens och läktarkulturens bästa som prioriterad fråga. Som medlem i Gårdakvarnen ger du vår röst större tyngd i dessa sammanhang.

Ett medlemskap i Gårdakvarnen ska vara ett aktivt val. Det är inte något du skaffar för att det är ”skön”. Våra medlemmar är medvetna gaisare som tycker att Gårdakvarnens existens är viktig. Gaisare som stöttar vårt arbete, vare sig det är aktivt genom resande och pubbesök eller passivt med ett medlemskap tecknat hemifrån soffan.

Är du en sådan gaisare betalar du in avgiften på vårt
Bankgiro 635-5564 alternativt Swish 123 28 111 98 och ange namn, adress.
Frågor om medlemskap kan mailas till styrelsen@gardakvarnen.se

Tycker du att det känns bättre kan du även lösa medlemskapet personligen i samband med våra träffar, men vi är tacksamma över att slippa kontanthanteringen i den mån det är möjligt. Förutom att vi vill ha dig som medlem i Gårdakvarnen vill vi att du även ska vara medlem i GAIS av framför allt två viktiga anledningar.

1. GAIS är nummer ett. Utan GAIS finns det ingen identitet, ingen stil, klass och tradition att kämpa för. Som medlem i GAIS stöttar du klubben, inte bara genom avgiften du betalar in utan även genom att ett stort antal medlemmar lockar fler och större sponsorer till föreningen.

2. Våra medlemmar utgör ett bålverk mot smaklöshet och traditionslöshet inom Gaisfamiljen. Som medlem i GAIS kan du påverka föreningens riktning genom din röst på årsmötet och då är det givetvis viktigt att så många stiliga och vettiga gaisare som möjligt är med.

För er trähattar som inte lyckats använda er av internet eller vanligt inbetalningskort för att lösa medlemskap i Gårdakvarnen och GAIS kommer det att gå att lösa på SAMTLIGA våra träffar och resor.
Kvitto erhålles givetvis inte.

Frågor om medlemskap kan mailas till styrelsen@gardakvarnen.se

Om du vill ha kort hemskickat så betala 10 extra för portot. Betalar du via Internetbank så var noga med att få med alla uppgifter om dig själv.