Medlem i Gårdakvarnen?

Har du varit på någon uppladdning på Gamle Port i år? Var du med och spelade i Hammarcupen kanske? Har du åkt på någon bortaresa eller tycker du kanske bara att det är gött att laget i ditt hjärta har en jävligt aktiv supporterförening som engagerar sig i viktiga frågor för laget och oss supportrar?

Nu är det dags för DIG att visa din uppskattning för allt jobb vi lägger ner på den här skiten! Det gör du genom att teckna medlemskap nu! Vi är fan färre medlemmar än någonsin i år, gör vi verkligen ett så uselt jobb? Är det ett aktivt val att inte vara medlem får du gärna höra av dig till oss i styrelsen och tala om varför du väljer att inte teckna medlemskap. Är du bara lat och inte har orkat lösa medlemskap så är du jävligt blåvit. Det är jävligt blåvitt att bara hänga med på allt kul och låta andra jobba och betala för ditt sköj.

Så step up nu för fan. Vi saknar massor av medlemmar som vi trott har varit självskrivna år efter år men som inte står med i våra medlemsregister och det är fruktansvärt tråkigt att se.

För att bli medlem sätter du in 200 pix på vårt Bg-konto 635-5564. Skriv vad du heter samt var du bor och hämta ut ditt medlemskort nästa gång vi samlas.

För fan.