Lite information och ett stort jävla tack

Cirka 500 platser är nu lösta på Gårdakvarnens bussar till lördagens match i Lund, där en stor andel kunde ordnas fram utan att riskera ekonomin tack vare oerhört generösa bidrag från alla er som valt att sponsra resan. Otroligt nog har vi fått in nästan 30 000kr på sisådär tolv timmar. Då vi inte kommer att kunna vaska fram fler bussar från bussbolaget nu kan vi tacksamt meddela att vi inte längre oroar oss för att kunna betala för bussarna och därför inte behöver mer spons. Ni är varmt välkomna att lägga era hård förvärvade slantar på dryck på bussarna på lördag i stället!

De senaste åren har det varit lätt att glömma ibland, att vi är en av landet största idrottsföreningar. När vi möter Ängelholms FF, Västerås SK, Lindome GIF, eller Lunds BK. När vi är 1894 personer på en hemmamatch. När det saknas personal på kansliet, eller när vi tvingas till negativt kval i superettan. Men det är saker som lördags resa som påminner oss, och visar det för alla andra. Det är upplagt för ett bortafölje som få klubbar i Sverige kan matcha. Grunden till den har byggts upp under ett helt år av support, och blivit till verklighet genom en sista gemensam kraftsamling.

Vi vill därför passa på att tacka er alla för er hjälp. I synnerhet ni som valt att sponsra resan. Men även alla ni andra, som också hjälpt till att möjliggöra den. Genom att boka era biljetter, köpa merch, åka på tidigare resor, köpa dricka på bussar, och nu även ställa upp som extra reseledare på lördag. Ge varandra och er själva en stor klapp på axeln. Vi riktar ett stort och ödmjukt tack till er allihop.

Till sist, lite information. Det här är alltså som tidigare nämnt de sista bussarna vi får fram, så se till att boka in er nu ni som inte har gjort det än. Ni som har bokat era biljetter, men av någon anledning får förhinder: Var snälla och hör av er till oss så att vi kan fylla platserna. Hjälp oss få med så många som möjligt till Lund!

Återigen, tack till er alla.