Kvarnrapport

kvarnligan_nyMin första tanke var att ställa in kvarnarna den här omgången för att istället ge Mattsson 4 minuskvarnar. Sällan har jag sett en så dålig domare, inkonsekvent och rent ut sagt så jävla dålig. Han blåste på allt, viftade åt fel och stog felplacerad gång på gång. Det är inte konstigt att vi inte har mer publik och större intresse kring allsvenskan när vi inte kan uppbringa bättre rättsskipare än denna Mattsson. Först en horribel utvisning på Calum nere i Helsingborg och nu detta, jag hoppas ALDRIG mer jag får se honom våldta sporten jag älskar. För det är fan vad han gör, det är en sport där man RÖR VARANDRA Mattsson och då menar jag inte likt dina perversa lekar.

Det är också intressant hur t.ex. Henrik Lehmann, en journalist jag trots allt respekterat gapat å gapat efter kameror när blåvit blivit tveksamt avblåsta, men idag kan man bara läsa om tveksamma domslut och att han själv inte riktigt kan avgöra om det är straff eller hands. Hela svenska jävla journalistkåren kan ta Mattsson i handen och hoppa från Ramberget, äh vafan, när ni ändå gör det så ta hela jävla Häcken med er också, svin!

Jag beslutade mig i alla fall för att dela ut lite kvarnar.

Tveklöst bäst var Richard Ekunde som i sin frustration över domarens(?) oerhört tveksamma nivå slår iväg bollen och får sin andra varning. 4 kvarnar.

Näst bäst tyckte jag Markus Gustafsson var, kämpade, slet och fördelade bollar. Dock hade Markus i förra årets form antagligen gjort 1-0 i det där läget han hade i första halvlek när han rann igenom. 3 kvarnar.

Jakob Olsson slår passningen till Ijeh som leder fram till 1-2 och gör sen själv makalösa 2-2 på ett skott man inte ska kunna göra mål på. Han är lika bra med vänstern som med högern. 2 kvarnar.

Erik Johansson får den sista kvarnen, jag kan inte undgå att bli riktigt nervös när både Ekunde och Erik är borta på fredagens match. En match vi M Å S T E ha tre poäng. Det känns inte alls bra, kanske får vi se nya bekantskaper som Moenza och Mirza göra debut… Hur som helst måste de axla en tung roll.