Kvarnrapport!

kvarnligan_ny

 

Regnet hängde i luften, men höll sig borta. Så här i efterhand känner jag att de kunde lika gärna fått öst ner. Det hade fullgjort misären man kände när man lämnade Gamla Ullevi. Det är omöjligt att inte börja tänka tankar som: ”Är där igen, som 2007, 2008, 2009, 2010… blir det ett sånt år igen?”

Förra året gick vi inte mållösa av planen en enda gång läste jag någonstans, nu har vi gjort det inledande två av tre matcher. Något står inte rätt till tänker jag, men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad som saknas i GAIS spel, är det bara W? Betyder han så mycket?

Nåja, nog med neggande för en stund. För tredje matchen i rad ger jag bästa betyg till en mittback:

Erik Johansson var fenomenal matchen igenom frånsett en passning som gick åt helvete, det är faktiskt enda misstaget jag kommer ihåg. 4 Kvarnar således.

3 Kvarnar får hans mittbackskollega Calum Angus som också han gör ett bra jobb med att hålla rent där bak.

2 Kvarnar får Sillen för att han håller nollan för andra gången i år, fick göra ett par svettiga räddningar igår dessutom.

Sista kvarnen satt jag länge och funderade på, vem skulle få den.. Mervan har en bit kvar kände jag, ytterbackarna behöver komma med lite mer i anfallspelet när vi är en man mer än vad jag tyckte dom gjorde igår för att dom ska få kvarnar.

Nä fan, den största behållningen i första halvlek var ändå klacken och L3 där blir den sista kvarnen. Ingen som sjöng igår behöver åtminstone skämmas idag.