Kvarnrapport

kvarnligan_nyFår börja med att be om ursäkt för att inte kvarn-nyheterna kommit upp efter varje match. Kvarnrapportören har helt enkelt lidit av en personlig gaiskris och helt enkelt inte kunnat ta ut 4 st som varit värda några kvarnar. Igår sågs ett ljus i tunneln.. Dock vill jag poängtera att kvarnar delats ut i matcherna förutom i Örebro hemma och Malmö borta.

Kul att se GAIS juniorer ta för sig till att börja med, trist att se att W’s psyke och form inte är i närheten av den där ständiga leendes brassen man lärt känna.. På något sätt känns det ändå som att man kan gå rakryggad efter den här matchen, första på länge. Känna att något är på gång, nu jävlar är det dags att någon får sota för vår otur. Låt det bli sketgänget från utanför stan, Hisingen.

4 kvarnar får Romario – första halvleken brassen gör är helt magisk. Fantastiskt hemjobb och vinner boll högt, släpper den allt som oftast i rätt ögonblick när det fanns spelbara alternativ.

3 kvarnar får Erik Johansson, som dessutom lyckades med något vi har haft så jävla svårt för. Att i en jävla röra efter en hörna få sparkat in bolljäveln i nätmaskorna, skön känsla! I övrigt bra i luften, hade lite svårigheter att ta han om Ranegie stundtals men gör det ändå bra.

2 kvarnar till Linus Thornblad – Också målskytt, borde kanske varit tvåmålsskytt men gör ju en grym prestation vid 1-0. Är så otroligt stark i en mot en-spelet.

1 kvarn går till debutanten Malcolm Moenza som står upp i 90 min på sin kant och kämpar och sliter. Ska bli kul att följa honom i GAIS framöver.