Kvarnar Varberg away

Bussen rullade trots allt neråt i landet trots ett segt tempo på anmälningarna. Med matchen mot Syrianska på minnet och vetskapen om att Linus, Joel, Gabbe, Översjö och Ekunde var skadade så flödade väl direkt inte optimismen på bussen. Matchen i sig slutade än en gång i förlust sedan Varberg lyckats göra matchens enda mål.

GAIS spelade ändå helt okej fram tills de att Varberg gjorde 1-0 i slutet av första halvleken. När jag skriver ”helt okej” så menar jag i jämförelse med de 2 matcherna innan mot Huskvarna och Syrianska.

Lite kvarnar då. Och ja, kvarnredaktionen lyckades efter mycket tänkande hitta några kvarnar att dela ut.

4 kvarnar: Björn Andersson. Det var först efter att SBOV flyttades upp i anfallet som GAIS lyckades få fram en forcering. Vann alla nickdueller och med Joel eller Linus längst fram kanske det kunde ha blivit något.

3 kvarnar: Bobby Warshaw. Gör inte alls bort sig under matchen och de få bra anfallen som GAIS hade gick igenom Bobby. Otur med stolpskottet i slutet. Det skottet förtjänade ett bättre öde.

2 kvarnar: Tommi Vaiho. Gör ett par fina räddningar som håller kvar GAIS till slutet.

1 kvarn: Sandeep Mankoo. Godkänd insats. Följer med i anfallen.

Nu är det såhär.. Det är NU GAIS behöver oss som mest. Därför vill vi se att alla som kallar sig för GAISare infinner sig på Gamla Ullevi på måndag när hybrislaget från Uppsala kommer på besök. Vi ska få detta att vända. Så är det bara!

Se även till att anmäla er till resan till Landskrona på fredag. Vi har flera minnen bra därifrån och dessa vill vi väl återuppleva. Ta en timme fritt på eftermiddagen och starta fredagsnattens bravader på GK’s bussar. Gött häng, kyld dryck, go stämning och musik i världsklass (inte oasis) utlovas. 200:- för medlemmar och 300:- för böset. Vi ska bli 2 bussar!