Inför Åtvid!

Damen unt Herrer,Atvidaberg

det är med sorgen i halsen vi utefter väderleksrapporten väljer att ställa in vad som skulle ha kommit att bli en traditionsenlig påskäggsmålning på nån rastplats utanför Ölstorp, Tift eller möjligtvis Filinge. Då den svenske väderleksmodellen som alltid först ger varmt väder en mindre tid för att sedan ge det omvända borde även den sämste rapsodlaren i Bjärka Särby inse att det självfallet kommer att snöa tills på fredag.

Gårdakvarnen slänger emellertid ej in sin ölindränkta handuk för det, utan väljer istället att gå på kopparrörsinredd lokal för att dämpa ångesten. Sal är bokad och inomhuspyssel är inhandlat, så misströsta ej, utan se det istället som en möjlighet att uppleva så lite utav Åtvidaberg  som möjligt.

Angående den femte bussen har såklart ni slörövar inte nått upp till det mål som sattes utav den eminente styrelsen som ni inte förtjänar. Likväl kommer vi låta bussskrället att gå, eftersom vi är sådana hyvens människor. Men vi uppmanar varenda jävel att fortsätta leta efter medresenärer. Resorna med Gårdakvarnen är redan grovt subsiderade och en halvfull buss tär på en redan ansträngd ekonomi.

Bussen går 09.00 ifrån Shellmacken bakom centralen. Ingen hänsyn tas till försovning, försening eller plötslig död i familjen. Var där i god tid!

Tillsist vill vi bara avsluta med att SLO är en karriärssuporter som borde ta sitt pick och pack och avgå.