Hjälp oss stötta GAIS mot ÖFK – Bli medlem idag!

Hjälp Gårdakvarnen hjälpa GAIS!

Vi börjar denna nyhet med att tacka laget vårt, som gav allt i gruppspelet och tryckte dit favoriterna så det stod härliga till. Nu vankas det kvartsfinal och på motståndarhalvan hittar vi Sveriges kanske just nu självgodaste klubb; Östersunds FK. De gjorde förvisso vad de kunde för att få matchen på lördag, men vad gör väl det när SvFF och Cmore redan har bestämt sig för att ge oss lurigast möjliga avsparkstid med mindre än en veckas framförhållning. Söndag kl. 17:00. Men Gårdakvarnen är inte de som ger sig i första taget, så vi passar även på att tacka Solna-packet och TV4-gruppen för utmaningen.

Nu till det praktiska. En helgbuss till Östersund är svindyr. Så dyr att vi kommer gå otroligt mycket back utan någon form av ekonomisk stimulering. Och det är där ni kommer in, kära GAIS-kollektiv. Vi vill helst inte stå med mössan i hand, så vi uppmanar därför samtliga gaisare att lösa sitt medlemskap i Gårdakvarnen redan nu under veckan, så kan vi se till att GAIS a-lag får det stöd de förtjänar även denna gången, precis som vi kommer göra under resten av säsongen. 50 nya medlemmar = 10 000 färska kr = Vi drar till Jämtland!

SWISH: 123 281 11 98 BG: 635-5564

200 kr Vuxen 400 kr Familj (Två vuxna och två barn) 100 kr Ungdom under 18 år

Är du redan medlem och vill stötta lite extra för denna resa så tänker vi självklart inte stoppa dig. Vi är evigt tacksamma för varje engagerad jävel som outtröttligt pumpar in sina stackars slantar i olika projekt, spelare, tifon, bortaresor, merch m.m. som har med GAIS att göra. Men å andra sidan, vad ska en annars lägga pengarna på?

Om du inte kan hämta medlemskort osv på John Scott vid någon hemmamatch så skriv in adress i meddelandefältet, så ska vi lösa det innan serien drar igång.

Så, hjälp Gårdakvarnen hjälpa GAIS – Bli medlem idag!

Boka din resa på: gardakvarnen.eventsmart.com