Hjälp Gårdakvarnen hjälpa GAIS – I helgen drar vi till Östersund!

Vi vill börja denna nyhet med att tacka de som kommit på våra fantastiska uppladdningar hittills, både på Hisingen och John Scott’s. Vi jobbar ständigt med att våra uppladdningar ska vara mer än att bara svänga förbi på 1-2 bärs innan matchen så håll ögonen öppna för mer gött framöver! 

Nu till det praktiska och så viktiga! En buss över helgen till Östersund är riktigt, riktigt dyr. Så dyr att vi går brakminus utan någon form av ekonomiskt tillskott. Och det är där ni, GAIS-kollektivet, kommer in i bilden. Vi vill helst inte stå med mössan i hand, så vi uppmanar därmed samtliga Gaisare att ordna sitt medlemskap i Gårdakvarnen nu i veckan eller i helgen så vi kan ge GAIS maximalt stöd. 

50 nya medlemmar=12 500 goa kronor in till Gårdakvarnen! 

Nytt för i år är att du kan lösa ditt medlemskap otroligt smidigt i vår webb-butik (vi lämnar länk längst ner). 

Kan du inte hämta ut ditt medlemskap på någon av våra uppladdningar så går det att få det hemskickat. 

Priserna för medlemskap i år:

Vuxen (över 18 år): 250kr

Familj (två vuxna, två barn): 500kr

Ungdom: 125kr

Är du redan medlem och vill stötta denna resa lite extra så kommer vi inte stoppa dig! I nya webb-butiken finns en ”produkt”  som heter ”sponsra resa” där du gärna får gå in och bidra med ett belopp från 100kr och uppåt. Vi är evigt tacksamma för varenda peng som går in i det här maskineriet som gör att vi kan fortsätta stötta GAIS och leva upp till vad det betyder att vara en Gårdakvarn, så tack för det! 

Så, hjälp Gårdakvarnen hjälpa GAIS – Bli medlem idag på: http://gardakvarnen.quickbutik.com