Hammarcupen 16 juni

 

Derbypsykosen börjar släppa så smått och vi kan nu återgå till att tänka på lite annat. Som att Hammarcupen sparkar loss nu på lördag uppe på Gaisgården. 8 lag är anmälda än så länge och det är en samling klassiska gäng som ställer upp. Skulle du och polarna vara sugna, men varit sega så går det fortfarande bra att anmäla sig. På fredag så lottar vi grupperna. Är ni sugna på att lira men inte har något lag så är ni också extremt välkomna att svänga förbi ändå. Det är alltid några spelare som glömt av att de ska komma eller bara supit bort sig dagen innan.

Gårdagrillen kommer vara tänd under dagen och leverera de saftigaste burgarna, både köttiga och vegetariska. I kiosken finns kyld dryck och andra snabba kolhydrater att sätta tänderna i. Ur högtalarna kommer musik av högsta kvalitet att pumpas ut. Allt håller helt enkelt den höga standard som vi kommit att vänja er vid, så kom upp till gården och njut.

Även A-laget är på plats och ha träning 10:30-11:30, så ni kan passa på att ta er en kik på hur läget ligger inför vår match mot Degerfors på måndag. Troligtvis kommer våra derbykämpar över och tar sig en redig burgare från grillen när de är klara.

Kl. 10:00 drar matcherna igång.

Vi ses på lördag!