Hammarcup, Håkantröja, 18-årskalas och Badstopp

Undrar du vad du ska göra de två nästkommande lördagarna? Undrar du vad du ska lägga Junilönen på? Här kommer svaren!

bildhh

Först och främst, anmäl er till Ängelholm borta. Vi har äntligen vänt den negativa trenden, det är en solig lördag, du har precis fått lön och vi kör ett badstopp. Det kostar endast 150:- om du förskottsbetalar och 200:- om du föredrar kontanter. Fylls första bussen snabbt nog så läggar vi upp en till som om den ska rulla behöver ha minst 40 anmälda på torsdag kväll.

Lördagen efter det är det dags för den årliga Hammarcupen uppe på GAIS-Gården. Det finns fortfarande plats för några lag till, så snacka ihop dig med polarna och anmäl er snarast! Det enda ni behöver göra är att skicka ett mail med lagnamn och namnet på spelarna i laget (minst 3 måste vara medlemmar i GAIS). Betala sedan in depositionen på 500:- till vårt bankgiro. Uppe på GG kommer det precis som föregående år också finnas möjlighet till mat, lite snacks och även kyld dryck, så spelar du inte själv är det en bra idé att komma upp och njuta av sällskapet och kolla på vem som tar hem den prestigefyllda pokalen i år.

Senare samma kväll så blir det kalas, Gårdakvarnen fyller 18 år och vi hyr en ännu så länge hemlig lokal där vi anordnar klubb. Mer detaljer om festen kommer senare, men vi kan redan nu avslöja att vi har tryckt upp 100 nya håkantröjor som endast kommer säljas inne på festen. Pengarna för både tröjorna, festen och om det blir något överskott från Hammarcupen kommer precis som tidigare gå till bengalböter.

Kortfattat, åk med till Ängelholm på lördag, dra ihop ett lag till Hammarcupen nästa lördag, gå på festen och köp din Håkan-tröja på kvällen. Men först, gå på hemmamatchen mot Assyriska på onsdag och ladda upp innan på John Scott!